20 Ağustos 2017 Pazar

Borsa sitesi , , , Yorum Yok

HOTMAIL KAYIT OL

Hotmail, günümüzün ve eskilerin en popüler mailleşme sistemlerinden bir tanesi. Eskiden MSN adı altında hizmet veren ve bizlere mailleşme özelliğini sunan bu sistem gün geçtikçe daha fazla gelişti ve bizler için daha iyi bir hal almaya başladı. Bugün sizlere yeni yüzüyle ortaya çıkan Hotmail'e nasıl kayıt olunulur? Nereden kayıt olunulur? Bu bilgileri vereceğiz. İşte sizlere; ''Hotmail'e kayıt ol'' adlı içeriğimiz...

HOTMAIL'E KAYIT OL

Yukarıda da dediğimiz gibi Hotmail günümüzün en çok kullanılan mailleşme sistemlerinden bir tanesi. Eskiden beri sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde görevini, sorumluluğunu yerine getiren bu mail sistemi birazcık size karışık gelebilir fakat öğrenildiği zaman çok kolay olan ve sizlere hızlı bir şekilde mailleşme imkanı sunan bir sistem. Hotmail'in ne olduğunu, ne işe yaradığını ve nasıl kayıt olunacağını merak ediyorsanız bu içeriğimizi kesinlikle kaçırmayın. İşte sizlere; ''Hotmail'e kayıt olma yöntemi''

HOTMAIL KAYIT OLMA

- Öncelikle Microsoft'un internet sitesi olan ve Hotmail'in için özel olarak ayırılmış olan sisteme giriş yapıyorsunuz. Yani www.hotmail.com adresine giriş yapıyorsunuz.
- Karşınıza çıkan sayfanın alt kısmında şöyle bir yazı belirecektir; ''Hesabınız yok mu? Bir tane oluştur!'' adlı yazıya tıklıyorsunuz.
- Yine karşınıza çıkan sayfa içerisinde sizden istenilen bazı bilgiler var. Bu bilgiler; ''Ad, soyad, kullanıcı adı, parola, parola tekrarı, ülke, doğum tarihi, cinsiyet, ülke kodu, telefon numarası'' gibi bilgiler istenmekte. Bunların hepsini doğru bir şekilde giriyorsunuz. En sonunda güvenlik kodunuda doğru bir şekilde girdikten sonra ''Hesap oluştur'' butonuna basıyorsunuz.
- Bu aşamadan sonra hesabınız oluşturulucaktır. Karşınıza çıkan ekranda maillerinizi görebilir vey bir başkasına mail atabilirsiniz. Bunun haricinde spam, tüm gönderilen ve alınan mailleri, taska mailler gibi tüm maillerin hepsini görebilirsiniz.
Hotmail'in eki @hotmail.com'dur. Kullanıcı adınızın sonuna ''kullanıcıadı@hotmail.com'' şeklinde eklenir ve eğer bir yere kayıt olmak isterseniz kullanıcı adınızla beraber @hotmail.com adresinizi girmeniz gerekir. Evet, Hotmail'e kayıt olmak bu kadar kolay ve hızlı bir şekilde oluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

İçerik RSS Yorum RSS

Açıklama

Pages


Copyright © hotmail kaydol msn aç Hotmail Kur msn aç Hotmail Kaydol Hotmail Kaydol